Doğru cevabı gönder kitabı kazan !

Posted: Pazar, Kasım 18, 2012, by Sercanlife .

Categories:

Share:


hurriyet.com.tr'nin başlattığı Hediye Kitap Günleri devam ediyor. 20 şanslı hurriyet.com.tr okuyucusu  Avrupa’nın en iyi polisiye romanı yazarlarından biri olarak kabul edilen Arnaldur Indridason’un bir cinayet soruşturmasını ve kahramanlarının psikolojilerini göz ardı etmeden net anlattığı Sesler'i kazanacak.

Ödüllü Soru Budur ;
Sesler kitabının yazarı Arnaldur Indridason’un doğum yeri neresidir?

a) Reykjavík
b) Oslo
c) Londra
d) Stockholm


Doğru cevabı gönderip hürriyet.com.tr'nin size ulaşmasını bekleyiniz.

KİTAPTAN KISACA
Küçük odanın kapısı açıktı; Erlendur koridora çıktı. Birdenbire, dışarıda kimsenin bulunmadığından, onları kimsenin dinlemediğinden emin olmak istemişti. Loş koridora baktı ama kimseyi göremedi. Dönüp diğer tarafa baktı ama orası da zifiri karanlıktı. O tarafa geçen birinin mutlaka kapının önünden de geçeceğini, o zaman da fark edileceğini düşündü. Koridor boştu. Ama aynı zamanda, bodrumda yalnız olmadıklarına dair kuvvetli bir his vardı içinde. Koridordaki koku, ilk geldiğindeki gibiydi. Bir yanık kokusuydu ama kaynağını bulamıyordu. Huzursuzdu. Cesedin ilk gördüğü anki hali aklına kazınmıştı ve Noel Baba kostümlü adam hakkında daha çok şey öğrendikçe, aklından bir türlü atamadığı hayali daha da zavallı bir hal alıyordu.

KİTAP HAKKINDA BİRAZ
İzlanda’nın gizemli atmosferinde gerçekleşen esrarengiz bir cinayeti anlatan Sesler, psikolojik derinliği olan bir polisiye roman.

Avrupa’nın en iyi polisiye romanı yazarlarından biri olarak kabul edilen Arnaldur Indridason’un, bir cinayet soruşturmasını kahramanlarının psikolojilerini göz ardı etmeden anlattığı Sesler, polisiyede farklı bir soluk arayanlar için çarpıcı bir seçenek sunuyor.


hurriyet.com.tr'nin bu başarılı projesini tebrik ediyorum. Böyle etkinliklerinin devamı hep olur inşallah.



0 Yorum Var

?max-results="+numposts2+"&orderby=published&alt=json-in-script&callback=showrecentposts3\"><\/script>");